-2 YEMEK KAŞIĞI UNU YAĞDA KAVURUYORSUN
-5 BARDAK SU İLAVE EDİP KARIŞTIRARAK KAYNAMASINI BEKLİYORSUN. TUZ
VE KARABİBER AT.
-ORTABOY RENDELENMİŞ HAVUCU İLAVE EDİYORSUN.
-1 AVUÇ İÇİ PİRİNCİ İLAVE EDİYORSUN. PİRİNÇ LAPA OLANA DEK PİŞİYOR.
-KÜÇÜK KÜÇÜK DOĞRADIĞIN BROKOLİYİ İLAVE ET.
-ÇOK AZ KAYNASIN. 1 TABLET ET BULYON İLAVE ET.
-BROKOLİ YUMUŞAYINCA ½ PAKET KREMA DÖK.
-3-4 DK. KAYNASIN. BİRAZ MISIR İLAVE ET. KAPAT. AFİYET OLSUN.
30 Mart 2010 Salı
8 Mart 2010 Pazartesi
27 Eylül 2009 Pazar
REÇELLER
AYVA MARMELATI
1 kg. ayva
1 kg. şeker
1/2 limon
1/2 kah.fincanı su
Ayvalar kabuklarıyla rendelenir, diğer malzemeler ilave edilerek, düdüklüye konulur. Buharı çıktıktan 5 dk. sonre ateşten alınır.
1 kg. ayva
1 kg. şeker
1/2 limon
1/2 kah.fincanı su
Ayvalar kabuklarıyla rendelenir, diğer malzemeler ilave edilerek, düdüklüye konulur. Buharı çıktıktan 5 dk. sonre ateşten alınır.
22 Eylül 2009 Salı
20 Eylül 2009 Pazar
5 Eylül 2009 Cumartesi
23 Ağustos 2009 Pazar
Kaydol:
Yorumlar (Atom)