MALZEMELER:
2/3 ÇAY BARDAĞI LİMON SUYU, ÜSTÜ SU İLE TAMAMLANIYOR
1 YUMURTA
1,5 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
1 PAKET KABARTMA TOZU
ALABİLDİĞİ KADAR UN (KULAK MEMESİ YUMUŞAKLIĞINDA)
(TUZLU YAPILACAKSA 1 TUTAM TUZ, ŞEKERLİ YAPILACAKSA 4 YEMEK KAŞIĞI ŞEKER)
YAPILIŞI:
YUMURTANIN AKI VE TÜM MALZEMELER KARIŞTIRILIR.AYRILAN YUMURTA SARISI PASTANIN ÜSTUNE SÜRÜLÜR. ELDE EDİLEN HAMURDAN İSTENİLEN PASTA YAPILABİLİR.PUAÇA, TUZLU HALKA,ŞEKERLİ KURABIYELER; HEPSİDE ÇOK GÜZEL OLUYOR....
5 Nisan 2009 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder