MALZEMELER:
1 TAVUK GÖĞSÜ
¼ PAKET MAKARNA
1 DEMET DERE OTU
150 GR KORNİŞON
2 DİŞ SARIMSAK
5 Y. KAŞIĞI YOĞURT
3 Y. KAŞIĞI MAYONEZ
YAPILIŞI:
TAVUK TUZ ATILARAK HAŞLANIR. DİDİKLENİR. KORNİŞONLAR MİNİK KÜPLER HALİNDE DOĞRANIR. MAKARNA HAŞLANIR. DÖVÜLMÜŞ SARIMSAK, DOĞRANMIŞ DERE OTU VE DİĞER MALZEMELER KARIŞTIRILARAK SERVİS TABAĞINA ALINIR. (İSTENİRSE MISIR DA İLAVE EDİLEBİLİR, DÖVÜLMÜŞ CEVİZ DE İLAVE EDİLEBİLİR). ÜSTÜNÜ İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE SÜSLİYEBİLİRSİNİZ.
(TAVUKTAKİ VE KORNİŞONDAKİ TUZ YETİYOR AYRICA TUZ İLAVE ETMİYORUM.)
17 Nisan 2009 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder