MALZEME:
3 YUMURTA
1 SU BARDAĞI ŞEKER
1 SU BARDAĞI UN
2 KAŞIK KAKOO
1 SU BARDAĞI CEVİZ( İRİ DÖVÜLÜYOR)
2 ELMA (KÜÇÜK KÜÇÜK DOĞRANIYOR)
2 YEMEK KAŞIĞI DAMLA ÇUKULATA
KABARTMATOZU
VANİLYA
YAPILIŞI:
YUMURTA İLE ŞEKERİ TAHTA KAŞIK İLE ÇIRPIYORUZ. SIRASI İLE DİĞER MALZEMELERİ TAHTA KAŞIK İLE KARIŞTIRIYORUZ.(ŞEKİLLİ KALIPLARDA ÇOK ŞIK DURUYOR) 180 DERECE ISITILMIŞ FIRINDA 30-35 DK PİŞİRİYORUZ.
13 Nisan 2009 Pazartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder